L'interior Òscar Rico (Jaén) va ser anunciat dijous com el primer fitxatge del club blaugrana. Un dia després es feia públic el compromís amb el defensa Ruymán (Recreativo) i el migcampista Simón (Saragossa B). I ahir, la nòmina d'incorporacions va ampliar-se amb dos noms més: els davanters Jesús Imaz i Sergio León. El primer prové del Lleida Esportiu i s'ha vinculat amb l'equip del Gironès per dues temporades mentre que el segon arriba en forma de cessió de l'Elx Il·licità.

A part de les cinc cares noves que ja té confirmades la plantilla del Llagostera, el club va confirmar ahir una renovació més; la del porter Moragón. El balear s'afegeix doncs, a la llista de deu homes de la plantilla del curs passat que seguiran representant la samarreta blaugrana (Aimar, Masó, Vallho, Enric Pi, Jordi López, Pitu, Tito, Tarradellas, Barnils i Eloy Gila).

Atac renovat

Juntament amb l'Hospitalet i amb 62 gols, el Llagostera va ser el curs passat l'equip més golejador del Grup III de Segona Divisió B. Set dianes van arribar de les botes de Marc Sellarès, que no seguirà al club gironí perquè l'oferta econòmica (amb el condicionant dels 24.000 euros de la fitxa) no era satisfactòria per al jugador i és probable que tampoc hi sigui el curs vinent Salva Chamorro (deu gols). El punta d'Oriola té contracte però se li ha comunicat que no es compta amb ell. Si decideix quedar-se, haurà de competir amb dos opositors nous.

Jesús Imaz va marcar el curs passat vuit dianes amb el Lleida Esportiu i va ser el segon màxim golejador de l'equip de la Terra Ferma. Amb només 23 anys, s'ha anat convertint en els últims anys en tot un referent a la zona ofensiva lleidatana i ara farà el salt a Segona Divisió A després d'haver marcat 25 gols en quatre temporades a Segona B. Un d'aquests va ser la temporada passada contra el seu nou equip al Camp d'Esports.

Sergio León és un altre punta amb projecció i que ha ofert un bon rendiment a la categoria de bronze. El jugador andalús, de 25 anys, ha estat cedit per l'Elx, que l'havia ascendit al primer equip després d'haver marcat dotze dianes amb el filial a Segona B. Precisament, León va acabar la temporada 2013/2014 al Municipal de Llagostera -on els alacantins van perdre l'opció de jugar la promoció d'ascens- i la va començar a Segona A amb una cessió al Múrcia, on només va jugar tres partits. Els pocs minuts que tenia a la Nueva Condomina van fer pujar el jugador cap a terres alacantines a principis de novembre, on sí va veure porteria.

Amb Moragón renovat, cal veure si Nico Ratti seguirà sent el segon porter, si Nuha -l'heroi de l'ascens- continuarà i quins seran els últims fitxatges del Llagostera per afrontar amb garanties el repte de la permanència.