«Aquesta trobada és el començament dels actes del vuitanta-cinquè aniversari reunint gent molt important per al Girona, que hi ha deixat moltes hores i moltes coses més, crec que era just fer un petit reconeixement amb un acte tots junts», explicava ahir Delfí Geli, que, en tot moment, va voler deixar clar el seu respecte cap a les figures dels seus predecessors en el càrrec.

Geli també va repetir el mateix discurs que manté des de la seva arribada a la presidència en el sentit que el nou projecte passa per ser un Girona «obert a la ciutat, a la societat gironina, a les institucions i a les empreses i que tothom se'l senti seu». Sobre la possible incorporació de més gent de Girona en el futur Consell d'Administració de club, l'exjugador professional va recordar que «això ja es veurà en el seu moment», fent al·lusió al 20 d'agost, quan hi ha la junta d'accionistes, però va deixar clar que «la gent que ara mateix estem al club són les que continuarem portant el dia a dia d'aquest projecte».

Geli serà aquest matí a la concentració del primer equip a Peralada en un acte on el president i el director esportiu del Girona, Quique Cárcel, presentaran l'acord de renovació de Pablo Machín fins al juny del 2018. Serà el primer cop que el tècnic parli després de la seva ampliació de contracte.