Javi Álamo, un cop superada la lesió al menisc que l'ha tingut un mes apartat, es perfilava com la gran novetat del Girona a l'onze del Sadar però finalment Pablo Machín només va introduir un canvi respecte l'equip que va empatar sense gols amb el Saragossa en l'anterior jornada. Lejeune, sancionat contra els aragonesos, va recuperar el seu lloc a l'alineació però Alcalá, que l'havia suplert, també s'hi va mantenir i qui es va quedar a la banqueta va ser el capità, Richy. Álamo va ser suplent al costat de Granell -per segona setmana seguida- i Aday.

L'absència del carriler cedit pel Saragossa ha generat molts maldecaps aquestes últimes setmanes al tècnic del Girona perquè la seva lesió també ha coincidit amb els problemes físics de Serrano, Aday i Coris, que podrien actuar en la posició de banda dreta. Contra el Saragossa Pablo Machín es va veure obligat a recórrer a Pol Llonch i els resultats el devien deixar satisfet perquè ahir hi va seguir confiant. Clerc va continuar a la banda esquerra.

Al mig del camp i en la davantera el Girona també va formar amb els mateixos jugadors que van enfrontar-se al Saragossa. Alcaraz, Pere Pons i Borja Garcia van formar just per darrere de Felipe i Mata, que eren els homes més avançats del bloc gironí ahir a Pamplona.

Machín va moure ràpid la banqueta després del descans. Primer va treure Clerc, que tenia molts problemes per aturar les internades dels locals per la dreta, donant minuts novament a Aday Benítez; uns instants més tard va retirar Borja García per enfortir el mig del camp amb Àlex Granell. Aquests moviments van permetre contenir l'allau dels locals a l'inici de la segona part. A un quart pel final, Felipe, fos, va ser rellvat per Eloi Amagat.