El Leganés s'ha guanyat, per mèrits propis, l'etiqueta d'equip revelació de Segona A. És el líder quan ningú hi comptava i això no és a l'abast de qualsevol. Gairebé tan meritòria és la temporada del Mirandés de Carlos Terrazas, un equip que ha arribat a ocupar places de play-off i que darrerament s'ha desinflat una mica, però que continua a la part còmoda de la taula. El millor visitant i el màxim golejador de la lliga arribarà a un camp maleït com ho és Montilivi i ho farà després de perdre a casa amb el Tenerife. Una derrota que ha fet mal, però que no serveix d'altra cosa que per motivar encara més a una plantilla que viatjarà a Girona amb el convenciment que hi pot guanyar. Així s'expressava ahir el veterà Gorka Kijera, l'encarregat de parlar davant els mitjans. El lateral d'Hernani valorava les dificultats que els presentarà la cita de demà, sense amagar l'ambició d'ell i dels seus companys de tornar cap a casa amb els tres punts.

«Sempre és més perillós que el rival tingui el seu objectiu encara possible. Per això, el partit de Montilivi és perillosíssim. Ara bé, nosaltres estem prou forts fora de casa. Aquest és el nostre any. Contra el Girona sí que és veritat que la ratxa no era gens bona, tant a Anduva com també a fora, però aquesta temporada ja els hem guanyat aquí. Així que ara viatjarem per trencar la mala ratxa a Montilivi», valorava.

Kijera també va restar importància a la derrota de l'últim cap de setmana. Va reconèixer que l'equip no havia estat del tot bé, però recordant que aquesta ha sigut l'única relliscada de les darreres jornades, pel que es pot fer un balanç prou positiu del rendiment d'un conjunt que és novè amb 43 punts i a 3 només de la promoció d'ascens. «No ens hem de quedar només amb aquell partit. Perquè si agafem les últimes sis jornades, només hem perdut un cop. Aquell. I?dels tres que no hem guanyat, també cal tenir en compte que en tots hem tingut opcions. No hem de mirar els mals resultats del passat, sinó endavant».