No va amagar el seu malestar ahir l'entrenador del Girona, Pablo Machín, en roda de premsa. El tècnic sorià coincidia amb els seus jugadors en la crítica a l'àrbitre del partit. Machín no només se centrava en la jugada de l'expulsió d'Alcalà, sino que es queixava dient que "sentíem que tot queia cap a l'altra banda", en alusió a que Eiriz Mata, l'àrbitre, beneficiava sempre als il·licitans.

Tot i això Machín va voler destacar el sofert punt que van treure del Martínez Valero, i és que sobretot a la segona part els valencians van tenir molt bones ocasions per empatar, fet que reconeixia el mateix Machín a la roda de premsa quan li preguntaven si a la segona part havia vist que podrien haver perdut el partit. En aquest sentit el tècnic del Girona reconeixia que havia "vist perillar el resultat a la segona part" per la pressió de l'Elx, i recordava la bona primera part que havia fet el Girona: "estàvem bastant bé, hem jugat quasi una hora amb un home menys contra un bon equip amb tots els condicionats". El tècnic dels gironins va posar en valor que "hem fet gol a un equip al que costa molt marcar, els generàvem dificultats" un fet que volia destacar el tècnic del Girona.

Pel que fa a la jugada de l'expulsió en particular, Machín va explicar que havia parlat amb Alcalà després de la decisió de l'àrbitre i va assegurar que Alcalà no va tocar al jugador de l'Elx i per tant no l'haurien d'haver expulsat, i en aquest sentit va ser taxatiu al dir que "si em fio del que diu el jugador, que em fio perquè és sincer, l'àrbitre s'ha pogut equivocar". Tot i això el sorià no va voler justificar tota la derrota en l'actuació de l'àrbitre, malgrat l'evident malestar que li havia generat l'actuació del colegiat i assegurava que no ploraran i que posaran bona cara i "ho deixarem passar". Amb tot, Machín reconeixia al final del partit que "l'equip està fotut", però que el que els hi queda per fer és seguir "essent bons professional, assumir el que hi ha". El tècnic del Girona es queixava donant a entendre que no eren equànims els àrbitres amb l'equip de Montilivi i demanava que "se'ns jutgi a tots per igual, encara que siguem un club petit, tinguem més o menys aficionats, hi ha moments en els que és més fàcil prendre decisions cap a un costat que cap a un altre". Machín acabava recordant que el Girona té tanta grandesa com qualsevol altre club de la categoria.

Per acabar, l'entrenador del Girona explicava que ara el que cal fer és guanyar la propera setmana el Mallorca a casa i destacava que "seguim amb opcions d'entrar al playoff, que fa uns quants mesos semblava una veritable utopia". La realitat és que l'empat que va treure ahir el Girona del Martínez Valero deixa en igualtat de condicions tant l'Elx com el club de Montilivi en la lluita per la fase d'ascens a Primera Divisió, a dos punts. En aquest sentit Machín va destacar que el resultat òptim hauria estat una victòria contra l'Elx, però que l'empat "és un resultat que ens manté els dos en la lluita" per promocionar a primera divisió.

Com alguns dels jugadors, Machín deia que el que queda al Girona ara són 4 finals i referint-se al d'ahir com un dels rivals directes per l'ascens que tindrà d'aquí a final de temporada, el preparador del club de Montilivi va dir que "demostrarem si som millors o no que l'Elx en les 4 jornades que queden fins al final de temporada". En resum, malestar de Machín amb l'àrbitre, però amb confiança de cares al final de temporada.