Sobrino va donar mostres de la seva qualitat en la recta final del curs passat a Girona. A l'estiu havia arribat com a fitxatge estrella després que el City el compres a la Ponferradina. Les lesions van impedir que pogués jugar amb regularitat fins l'abril.

El Deportivo Alabès ha anunciat el fitxatge de Rubén Sobrino, que formarà part del club vitorià en qualitat de cedit per apuntalar l'atac després de la incorporació de Christian Santos.

Rubén Sobrino arriba procedent del Manchester City com a cedit per una temporada amb opció a una altra i, segons l'Alabès, la nova incorporació oferirà "més poder per l'atac".

L'entitat vitoriana ha assenyalat a la seva pàgina web que Sobrino oferirà a l'equip "la seva velocitat, capacitat de desmarcatge i joc d'esquena per associar-se amb els migcampistes", unes virtuts que ja va deixar clares a Girona el curs passat.

El nou davanter alabesista té 24 anys, és natural de Daimiel (Ciutat Real) i ha estat internacional amb la selecció espanyola sub-19 després de formar-se en les categories inferiors del Reial Madrid.

Després incorporar-se al Reial Madrid Castella, va formar part de la pretemporada del primer equip en 2014-15 i Carlo Ancelotti li va donar l'oportunitat de debutar amb la samarreta blanca.

Aquella mateixa temporada va jugar al Ponferradina i les seves grans actuacions van cridar l'atenció del Manchester City, que va tancar el seu fitxatge a l'agost de 2015 i el va cedir al Girona la passada campanya on va ser un jugador important en el tram final de la temporada i en el playoff d'ascens.