L'Olympique de Marsella, un històric del futbol europeu, serà el rival del Girona el proper dimecres 3 d'agost (20.45) en l'edició 40 del Torneig Costa Brava. El club de Montilivi va confirmar ahir la disputa de l'amistós contra els francesos, setmanes després que l'Olympique ja ho hagués anunciat al seu lloc web dins la sèrie d'amistosos que tenen programats aquesta pretemporada.

Les entrades per aquest duel es posaran a la venda demà a les taquilles de l'estadi. Els abonats hauran de pagar 5 (gols), 10 (preferent) o 15 (tribuna) euros, mentre que aquells que no ho són n'hauran d'abonar 10, 15 o 20, en funció de la ubicació que escullin. Des de demà i fins al proper dimecres 20 de juliol tots els abonats que ja disposin del carnet per aquesta temporada 2016/17 poden retirar la seva localitat a les taquilles, més una d'addicional al mateix preu. El dijous 21 s'alliberaran tots els seients que no s'hagin adquirit. Les entrades per a no abonats tenen una limitació de fins a 4 per persona. El club també va informar que a partir del dijous 21 s'activarà la venda on-line.

L'Olympique de Marsella és un dels clubs més coneguts de França, amb un palmarés que compta amb 10 Lligues i una Copa d'Europa (1993) com a fites més destacades. El seu actual entrenador és Franck Passi. Divendres ja van disputar un amistós, contra el Nimes, que es van endur per 0-1.

La temporada passada el Girona es va endur el seu torneig golejant l'Espanyol (3-0) a Montilivi amb dianes de Richy, Lejeune i Felipe, de penal.