José Bordalás coneix bé Montilivi. No ha entrenat mai el Girona però s'hi ha enfrontat 22 cops, 12 dels quals a Montilivi la qual cosa l'ha convertit en un dels clàssics de la banqueta visitant els darrers anys. Ja fos a Segona B, a la Copa o a Segona A, Bordalás s'ha creuat amb el Girona un grapat de vegades segurament amb menys fortuna de la que hauria desitjat. Aquesta tarda trepitjarà Montilivi per 13è cop amb l'esperança de no sortir amb la cua entre cames com les últimes cinc vegades. En joc hi ha tres punts valuosíssims tant per al Girona, en el seu camí cap a l'ascens directe, com per un Getafe que somia reenganxar-se a la lluita per la segona posició. A 9 punts dels gironins, Bordalás no vol pensar en si el partit d'avui és l'última oportunitat d'aspirar a l'ascens directe i de fet es nega a creure-ho passi el que passi. «Nosaltres pensem en un partit important davant un rival que està per sobre i en una dinàmica boníssima. No és l'última oportunitat perquè queda molta competició però sí un partit importantíssim», declarava ahir l'experimentat Bordalás.

El tècnic alacantí espera un Girona «molt activat i motivat». «Estan nou punts per sobre i farien un pas important si ens guanyen. Es traurien un rival de sobre i estaran especialment motivats per això», va explicar. Pel que fa al Girona, Bordalás veu un rival que té l'avantatge de dur molt de temps jugant de la mateixa manera a les ordres de Pablo Machín. «Té l'avantatge que porta moltes temporades en el mateix club i s'ha fet un equip a la seva imatge. Ha anat millorant i reforçant l'equip, juguen gairebé de memòria i cada jugador sap perfectament el seu paper», deia Bordalás. Tot i això, el tècnic alacantí té claríssim que plantaran batalla a un Girona «que està a un gran nivell a casa i passa per una dinàmica boníssima». «Mostrarem les nostres armes per poder-los superar», avisava. Bordalás va justificar l'absència de l'extrem malagueny Dani Pacheco de la llista de convocats perquè «encara no té prou ritme» després de la lesió i va mostrar-se satisfet de recuperar els dos centrals titulars Cala i Cata Díaz, que en principi seran titulars. També té números de jugar Portillo, del rendiment del qual contra el Rayo va quedar més que content Bordalás.

El Getafe finalment no podrà comptar amb Álvaro Jiménez, un dels seus millors homes, després que el Comitè de Competició desestimés les al·legacions presentades pel club i sancionés el davanter format al Reial Madrid amb un partit per acumulació de'amonestacions.