1. L'Estadi de Montilivi

«De manera indubtable un dels llocs ha de ser l´estadi de Montilivi, perquè segurament és on passo més temps al llarg de la majoria dels dies, és el lloc on exerceixo el meu treball i el lloc on espero que la gent segueixi gaudint igual que de la manera que crec que ho han estat fent fins ara»

2. El club de pàdel

«Un altre seria el lloc on, entre cometes, puc dir que desconnecto. Ara vaig més al X3 de Sant Gregori, tot i que vaig una mica per tots, on sempre m´han tractat perfecte des del primer dia amb en Gero (Garrido). Ara vaig més al X3 perquè la meva filla hi fa classes i allà puc fer una cerveseta tranquil»

3. La Catedral

«Qualsevol lloc del centre, perquè el primer any i mig vivia sol al car­rer Sant Francesc. I, a més de parlar molt amb Sòria, passejava molt.

Concretant un lloc diria la Catedral, perquè em va impressionar el primer dia que la vaig veure i hi vaig complir una promesa» (pujar-hi de genolls per la salvació).

4. Plaça Independència

«Crec que seria molt bonic que haguéssim començat la temporada fent la presentació allà i que la poguéssim acabar allà celebrant l´ascens. Fa un parell d´anys vam fer la presentació allà amb 200 persones, l´any passat potser n´hi havia 500 i espero que això es multipliqués per deu celebrant un ascens»

5. La Ciutat Esportiva

«Diré la ciutat esportiva de Girona que fa molt de temps que sento a parlar d'ella, però que tinc la sensació que no veuré mai. Espero equivocar-me i que la Ciutat Esportiva del Girona acabi sent una realitat de la qual en pugui gaudir no només l´equip sinó molts nens d´aquí».