L'Obra Social de Caixa Catalunya va obrir ahir les noves instal·lacions del Club Caixa Catalunya- Sant Jordi de Girona, situat al carrer Santa Eugènia. El Club Sant Jordi de Girona, que va néixer l'any del 1980, ha fet una reforma completa de les seves instal·lacions per tal d'oferir a les persones grans i a les entitats de la ciutat millors espais, polivalents i funcionals.

Amb la remodelació, el centre ofereix nous serveis com ara equips informàtics amb connexió a Internet per tal d'apropar les persones grans a les noves tecnologies, un espai de cuina, una sala d'activitat física amb vestuaris i una aula polivalent per poder-hi fer cursos i tallers. També s'ha realitzat un canvi de mobiliari i pintura i s'han eliminat les barreres arquitectòniques. El Club Sant Jordi de Girona compta amb 850 socis.

L'objectiu d'aquests clubs és consolidar-se com a espais d'intercanvi i convivència en què es fan diverses activitats que afavoreixen la relació i el desenvolupament integral de les persones.

En aquests clubs s'impulsen activitats que promouen els valors de les relacions intergeneracionals i multiculturals, l'associacionisme, el voluntariat, la formació permanent i l'accés a les noves tecnologies.

A més a més, participen en les programacions culturals i cíviques que es desenvolupen en l'entorn més proper, per tal de crear vincles de relació i enfortir el teixit social de la zona.