L'Auditori-Palau de Congressos de Girona reunirà avui un miler d'alumnes de primària en la XIV edició de l'activitat "Tots junts a cantar". Enguany les escoles interpretaran l'obra "Les veus misterioses" amb quatre sessions diferents i amb uns 250 alumnes a cada sessió. La primera de les sessions començarà a un quart de quatre de la tarda. La segona es farà a les cinc de la tarda, la tercera serà a tres quarts de set de la tarda i la darrera es farà a les vuit del vespre. Les veus misterioses és obra del compositor Josep Baucells, amb textos de Maria Àngels Anglada i direcció musical de Joaquim Bonal. Segons Baucells i ?Anglada, "aquesta obra deixarà en els cantaires, músics i oients un regust de frescor, de Pirineu, d'herbes del camp, una desitjable serenor d'esperit i un somriure als llavis".

A més a més de les 1.073 veus dels nens i nenes, s'hi podrà escoltar la veu d'Imma Pascual, com a narradora. La música serà interpretada per Esteve Zulet (flauta travessera), Almudena Jambrina (oboè), Enric Masriera (clarinet), Albert Morcillo (fagot), Pere Coma (contrabaix) i Marc Piqué (piano).

L'activitat, organitzada per l'Escola Municipal de Música de Girona, rebrà la visita a les cinc de la tarda de l'alcaldessa de Girona en funcions, Anna Pagans, i més tard de la regidora d'Educació en funcions, Núria Terés.