Més d´un centenar d´´indignats´ es tornen a concentrar a la plaça del Vi

 
Els "indignats" van tornar a concentrar-se a la plaça del Vi.
Els "indignats" van tornar a concentrar-se a la plaça del Vi. aniol resclosa

GIRONA | T.C.C. Nova concentració dels "indignats" de Girona. Més d'un centenar de persones es van aplegar en una nova acció de protesta. És una xifra menor a les anteriors convocatòries en un moviment que, en canvi, està guanyant tendes a la plaça Catalunya.
A la concentració d'ahir a la plaça del Vi s'hi van afegir novament els tambors del taller de percussió per crear una manifestació sorollosa. Entre les pancartes, cridava l'atenció una on s'hi llegia: "Estem treballant per canviar el món. Disculpin les molèsties". I una altra que deia: "Anem lents perquè anem ?lluny".
De fet, els acampats a la plaça i el col·letiu d'indignats continuen de mica en mica fent activitats i celebrant assemblees. Per exemple, per avui, a les vuit del vespre, se'n preveu una altra. També hi haurà teatre.

Arcadi Oliveres
Per demà, està prevista una xerrada de l'activista per la justícia social i la Pau, Arcadi Oliveres al Jardí de la Infància, a partir de les nou del vespre. Una estona abans, Oliveres haurà participat a la Fira Eco-Sí.

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema