L'església de Sant Josep de Girona mostra, des de fa uns dies, un grafit que ha provocat el disgust d'alguns fidels. El rector de la parròquia, mossèn Pere Carreras, va explicar que desconeix qui és l'autor de la pintada, però va indicar que en tot cas no és obra de cap grup vinculat a la parròquia. Per això, té previst notificar-ho a l'Ajuntament perquè la netegi.

La pintada es troba just a la part baixa del campanar i és ben visible des de la plaça dels Països ?Catalans. Va aparèixer fa aproximadament un mes, juntament amb altres de similars que es troben pels voltants de la parròquia. Mossèn Carreras ha explicat que encara no ho han notificat al consistori per demanar que es netegi, perquè va considerar que no es tracta d'un assumpte "urgent". L'església de Sant Josep data de 1952 i, per tant, no es tracta de cap edifici històric. De tota manera, alguns fidels s'han mostrat molestos perquè el grafit es veu des de lluny i, a parer seu, ha enlletgit la façana del temple.

Precedents llunyans

Segons mossèn Carreras, aquesta no és la primera vegada que Sant Josep pateix una bretolada similar: "Alguna altra vegada ja ens hi havíem trobat, però ara feia temps que no ens hi havien fet res", va indicar.