Sis noves càpsules formatives a Girona Emprèn durant el gener

 

GIRONA | DDG Girona Emprèn ofereix diferents cursos formatius a partir d'aquest gener. En total hi ha sis càpsules amb el procés d'inscripció obert. Són cursos dirigits a persones emprenedores amb una idea de negoci o amb una empresa en funcionament de menys de tres anys d'antiguitat.
Cinc dels sis cursos tenen a veure amb les noves tecnologies. N'hi ha un sobre el tractament bàsic d'imatges (inscripcions fins al 14 de gener) que permet editar una imatge pròpia per penjar-la al web o bloc o crear una presentació. Un altre serà sobre l' arrencada d'un projecte de base tecnològica (inscripcions fins al 15 de gener) amb l'exemple de l'empresa Aroundmobi. Un tercer servirà per fer presentacions més dinàmiques i concepctuals amb Prezi (inscripcions fins al 23 de gener). Una altra càpsula ajudarà a crear i personalitzar codis QR per a objectius comercials (inscripcions fins al 28 gener) i el cinquè ensenyarà com funciona l'editor de la plataforma Youtube i personalitzar un canal propi (inscripcions fins al 30 gener). L'altre curs té per objectiu aportar recursos i estratègies per parlar en públic (inscripcions fins al 22 de gener).

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema