En total, entre les dues pistes hi haurà 800 metres quadrats de gel. El Palau de Fires comptarà, un any més, amb el tobogan de gel ( 2,5 metres d´alçada i 27 metres de llargada i 3 carrils per a baixar-hi amb trineu). La pista de gel i el tobogan obriran cada dia a partir de dissabte, excepte el dia de Nadal, fins al 5 de gener.

Fira de Girona adequa la nova pista per a principiants per ampliar a més públics l´accés a la pista de gel. Les persones que no saben patinar tindran un espai on adquirir coneixements que posteriorment podran practicar, si volen, a la pista per a experts. Els més petits tindran elements com pingu?ins de fusta per patinar més fàcilment. L´entrada costarà 8 euros per hora, mentre que 4 viatges en tobogan valdran 3 euros. Es podrà comprar un abonament de 60 euros per a 10 sessions.

A més, del 20 al 23 de desembre l´accés a la pista tindrà un preu especial de 5 euros per hora. Els primers dies, fins al 23 de desembre, l´horari serà de les 4 de la tarda a les 9 del vespre. Els 24 i 31 de desembre, obrirà de les 11 del matí a les 7 de la tarda; l´1 de gener, de les 4 de la tarda a les 9 del vespre i el 5 de gener, de les 11 del matí a les 3 de la tarda. La resta de dies, excepte Nadal que estarà tancat, l´horari serà de les 11 del matí a les 9 del vespre. El Palau de Fires tindrà bar-restaurant.