Un exregidor del PP a Girona: «Tinc la sort de ser un espanyol que viurà en una Catalunya independent»

Carles Palomares va abandonar el Partit Popular l'any 2013

08.08.2016 | 07:18
Carles Palomares

Carles Palomares, exregidor del PP a Girona, està convençut que Catalunya serà independent ben aviat i que ell tindrà la sort de viure-hi com a espanyol, perquè «a Catalunya s´aposta per la veritable llibertat de l´autèntica democràcia». En un post al seu mur de Facebook assegura no tenir por a la independència i que se sent espanyol.

«Vull ser un espanyol, que també se sent català, que visqui en un país on se´l permeti viure en llibertat. Tinc la sort de ser un espanyol que viu en una Catalunya que d´aquí poc serà independent».

Afegeix que li sap greu per la resta d´espanyols (els que no viuen a Catalunya) que no podran viure aquesta experiència. «Sé que us agradaria viure com jo. A mi em sap greu haver de separar-me d´Espanya per podre viure així. Entenc la vostra ràbia i impotència».

Carles Palomares va abandonar el PP l´abril de 2013 quan era el número 3 de la formació a l´Ajuntament de Girona. Entre els arguments que va exposar per abandonar el partit va citar els casos de corrupció que afectaven la formació (casos Bankia i Barcenas) i l´oposició frontal dels populars a la celebració d´un referèndum de Catalunya.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema