Tres encaputxats amb pistola atraquen els Ocine de Blanes

La policia busca tres encaputxats que van entrar amb una pistola (possiblement simulada), ganivets i tornavisos als cinemes Ocine de Blanes ahir a la nit. Els lladres van ferir a dos treballadors i van emportar-se els diners de la caixa forta.

L'incendi d'un camió talla l'AP-7 a Vilademuls

Un incendi d'un camió que portava pernils a l'AP-7 a l'altura de Vilademuls ha obligat a tallar l'autopista al migdia i ha mobilitzat un mitjà aeri i set dotacions terrestres. Les flames han afectat la vegetació i han provocat una retenció de fins a quatre quilòmetres.

Un bussejador d'apnea s'ofega a les Illes Medes

Un home de nacionalitat francesa de 30 anys va morir ahir a la tarda en una cova de les Illes Medes, situades a l'Estartit quan practicava busseig en apnea. El cadàver va aparèixer a la Cova del Dofí a uns 22 metres de profunditat.

Més abonats que mai al Girona

Més abonats que mai al Girona FCEl club obre dijous que ve l'aixeta a nous socis després de tenir-la tancada des del març passat, quan va arribar als 7.000. De moment podran tramitar el carnet els FANS entre l'1 i el 1.821, la idea és que la massa social estigui al voltant dels 9.000.

El TC suspèn cautelarment la reforma del reglament del Parlament

El Tribunal Constitucional (TC) ha deixat sense efectes el procediment que permetria aprovar per la via exprés les lleis de desconnexió. El recurs del govern espanyol contra la reforma del Reglament del Parlament ha estat admés a tràmit per unanimitat en un Tribunal que s'ha reunit de manera extraordinària per a tractar el tema a dos mesos del referèndum.