L'any 2012 és un any de celebració per a Honda, ja que es compleixen els 40 anys del llançament del primer Civic. I, si el mes de juny passat la marca ho commemorava amb una promoció especial per al nou Honda Civic, ara ho fa amb l´inici de comercialització d´una nova Edició Limitada anomenada Civic 40 Aniversari a uns preus força assequibles.

La nova Edició Limitada Civic 40 Aniversari està basada en les versions de benzina Civic 1.4 Comfort i Civic 1.4 Sport, i atès el caràcter exclusiu d´aquesta, està reservada a 300 unitats. El factor diferencial de l´edició limitada Civic 40 Aniversari s´aconsegueix a través de la competitivitat que ofereix, ja que té unes condicions especials amb un esquema promocional que situa el preu del Civic 1.4 Comfort en 14.500 euros (enfront dels 18.900) i el del Civic 1.4 sport completament equipat en 15.400€ (enfront dels 20.500), sempre que sigui finançat per Honda Finance, amb un import mínim a finançar de 7.000€ i un termini mínim de liquidació de 24 mesos.

Honda Advantage

Les condicions de l´edició limitada Civic 40 Aniversari poden sumar-se al programa Honda Advantage «Torna a estrenar un Honda», una iniciativa d´Honda Espanya mitjançant la qual el client pot canviar el seu actual automòbil Honda per un de nou amb unes condicions excepcionals de compra.

Però, a més, d´acord amb les condicions del programa, els clients que vulguin adquirir un nou Honda Civic poden beneficiar-se de ­l´Honda Advantage sense necessitat de lliurar un vehicle usat Honda a canvi.

Renovació total

Un canvi radical. Aquesta ha estat la clau seguida pels enginyers d´Honda en el desenvolupament d´un model, amb el qual la firma nipona ja havia posat molt alt el llistó en la seva generació anterior. I és que l´actual Civic, la primera versió del qual va aparèixer l´any 2006, es va presentar en el seu moment com tota una revolució dins el segment dels vehicles compactes.

Una excel·lent base sobre la qual treballar per crear un automòbil totalment nou, sense perdre ni una mica de la personalitat que tant l´ha caracteritzat. Per això, i sota les mateixes directrius estètiques, el nou Civic es presenta millorat en tots els aspectes. Ara té un frontal i perfil aerodinàmic, més baix i més ample a la vegada que mostra un disseny més fluid.

D´altra banda, els grup òptics també han estat remodelats, especialment les llums del darrere, amb una actualitzada aparença fins i tot del joc d´intermitents i llums de fre. El Civic incorpora també el tant de moda enllumenat diürn de LED´s. Una tecnologia que també s´utilitza en els indicadors dels intermitents situats als retrovisors.

La gamma del nou Civic és composta per una unitat dièsel i-DTEC de 2.2 litres que rendeix 150 CV, i dues més de benzina i-VTEC 1.4 i 1.8, de 99 i 141 CV respectivament. Tots tres blocs brillen per ser més eficients i econòmics que les seves versions anteriors, aquestes unitats destaquen per les seves baixes emissions de C02, amb només 110 g/km en el dièsel. Van associades a un canvi manual de 6 velocitats de sèrie tot i que també hi ha disponible una versió automàtica per a l´1.8 benzina. El Civic utilitza per primera vegada la funció ECO Assist, que optimitza l´eficiència energètica i redueix les diferències de consum derivades dels diferents estils de conducció.

Oportunitats d´aniversari

Honda també ha volgut aprofitar el 40è aniversari del Civic per posar a la venda vehicles de km 0 i de gerència a uns preus molt ajustats. Una interessant oportunitat d´adquirir un vehicle a bon preu de cara a la propera pujada de l´IVA. Una gamma de vehicles d´oportunitat que es poden trobar en diversos concessionaris de tot l´Estat.