El BMW Sèrie 5, a la llista de favorits en els Premis Cotxe de l'Any dels Lectors

El Hyundai i30, el Nissan Micra i el Kia Picanto protagonitzen la votació del mes de març

06.03.2017 | 19:59
BMW Serie 5

Amb el triomf del Sèrie 5 a la votació del mes de febrer dels premis Cotxe de l'Any dels Lectors de Prensa Ibérica, grup al qual pertany aquest mitjà, i La Vanguardia, BMW situa la nova generació de la seva gamma de berlines en el llistat de models favorits pels lectors de ambdós grups editorials. Una primera selecció que s'encarregava d'inaugurar en l'actual edició d'aquests premis el Kia Picanto, ia la qual s'ha sumat el Sèrie 5 amb aquest triomf en registrar el major nombre de vots entre els emesos durant el passat mes a la pàgina web del concurs.

D'aquesta manera, tots dos automòbils van a gaudir d'una posició preferent a l'hora d'optar per un dels sis llocs que donen accés a la votació definitiva, en la qual es decidirà a final d'any el guanyador de la setzena edició del Cotxe de l' any dels Lectors.

Tres nous aspirants

Al març tres nous aspirants presenten la seva candidatura al Premi Cotxe de l'Any dels Lectors. Una sèrie de models enquadrats en aquesta ocasió en el segment dels utilitaris i turismes compactes. D'una banda, Kia torna a la nòmina de candidats d'aquests guardons amb el nou Picanto, un vehicle que s'incorporarà al mercat a mitjans d'any amb un actualitzat i més dinàmic concepte de mobilitat urbana. Així mateix, Nissan s'incorpora a la votació de març amb un cotxe com el Micra, amb el qual trenca amb tot el que s'ha vist en aquest segment gràcies a un enfocament de marcat caràcter esportiu. El Hyundai i30 tanca la nòmina de vehicles en aquesta selecció mensual. El vehicle coreà és una clara mostra del salt de qualitat que la marca ha donat en matèria d'imatge, tecnologia i qualitat percebuda, i promet consolidar-se com una de les referències de la seva competit segment.

Nous vals per a la xarxa Bosch Car Service

Els participants registrats al web han tornat a entrar en aquesta segona votació de l'any en el sorteig de vals regal de la xarxa Bosch Car Service. Cada mes els usuaris opten amb els seus vots a aconseguir algun dels 6 vals amb un valor de 200 euros cadascun, per a ser utilitzats en l'àmplia xarxa de punts de servei d'un signatura referent en el sector del servei a l'automobilista com Bosch.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Motor

Hyundai i el nou i30 consoliden la candidatura al Premi Cotxe de l´Any

Hyundai i el nou i30 consoliden la candidatura al Premi Cotxe de l´Any

La gamma compacta coreana guanya la tercera votació mensual i se situa com a aspirant al guardó

La Vespa més antiga del món surt a subhasta

La Vespa més antiga del món surt a subhasta

«Número 3» és el nom que rep aquesta motocicleta per tenir inscrita en el xassís el número 1003

Hyundai, Kia i Nissan presenten noves candidatures al Cotxe de l´Any dels Lectors

Hyundai, Kia i Nissan presenten noves candidatures al Cotxe de l´Any dels Lectors

Tres propostes que van des d'utilitaris urbans fins als assentats sobre plataformes polivalents

Enllaços recomanats: Premis cinema