Necrològiques del 26 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest divndres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BANYOLES

MARIA ANTONIA CASTRO SÁNCHEZ

Ha mort als 97 anys. Era vídua de José Llanos Vega. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

MANUEL JIMÉNEZ MERCADO

Ha mort als 76 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la capella de la clínica Salus Informorum de Banyoles.

FIGUERES

JAUME OLIVERAS CARRERAS

Ha mort als 78 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

MIQUELA PARÍS CERVERA

Ha mort als 103 anys. Era vídua de Josep Subirà Garafulla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

Miquela París Cervera

Miquela París Cervera / Redacció

OLOT

CANDI AGUSTÍ PELEGRÍ

Ha mort als 80 anys. Tenia quatre fills. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

PALAMÓS

FELICITA MARTÍN ALONSO

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Emiliano Domínguez Rubio. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Maria del Mar de Palamós.

QUART

MARIA LLUÏSA RUHÍ TUSELL

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Manel Ramió Massach. Residia a Quart. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori de Girona.

Maria Lluïsa Ruhí Tusell

Maria Lluïsa Ruhí Tusell / Redacció

SILS

JOSEP COLL CORNELLÀ

Ha mort als 82 anys. Era solter. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Riudarenes.

VILABERTRAN

FERNANDO TOMÀS BUSQUÉS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Carme Teixidor i tenia dos fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilabertran.

Subscriu-te per seguir llegint