El superaliment que t'ajudarà a prevenir i a combatre la cel·lulitis

Coneix tots els seus beneficis: et deixarà bocabadat

Ajuda a la pell i a l'envelliment

El superaliment per combatre la cel·lulitis

El superaliment per combatre la cel·lulitis / freepik

R. A. C.

Queda molt poc temps per començar a mostrar els nostres cossos a la platja, però, tens el teu preparat? Quan falten uns mesos per l'estiu moltes persones s'afanyen a fer l'operació biquini. I tu, també ho fas? I si el teu problema no és el pes, però sí la cel·lulitis? Com la pots combatre? T'ho expliquem! Només necessitaràs consumir aquest superaliment i en un tres i no res ajudaràs el teu cos a combatre-la.

El cogombre

El cogombre és un aliment que té un gran ventall de beneficis per la salut. És baix en calories, està bo i el pots incorporar en diversos plats; des d'amanides fins a batuts. Així doncs, tant a l'esmorzar com al dinar o sopar el pots ingerir. 

Els beneficis del cogombre per la salut

Conté alts nivells d'aigua, cosa que ajuda a mantenir la pell hidratada i estimula la circulació sanguínia, reduint l'aparença de la cel·lulitis i afavorint l'eliminació de toxines que s'acumulen a les cèl·lules adiposes.

A part de ser un aliat contra la cel·lulitis, el cogombre és una excel·lent arma contra l'envelliment prematur. Està carregat d'antioxidants, com la vitamina C i el betacarotè, que combaten l'estrès oxidatiu i els radicals lliures, els principals culpables de l'envelliment de la pell.

Noruega culpa d’un important brot de salmonel·la uns cogombres procedents d’Espanya.

Els cogombres: els aliats contra la cel·lulitis / 8photo

Aquests antioxidants ajuden a protegir el col·lagen i l'elastina, dues proteïnes essencials per mantenir la fermesa i elasticitat de la pell, evitant així la formació primerenca d'arrugues i línies d'expressió.

El cogombre també és ric en sílice, un mineral que enforteix els teixits connectius de la pell i promou la regeneració cel·lular. Això ajuda a mantenir una pell més ferma i elàstica, fet que contribueix a prevenir la flacciditat i l'aspecte de pell envellida. A més, el contingut en vitamina K i magnesi ajuda a reduir la inflamació, cosa que també pot estar associat amb l'envelliment prematur.

D'aquesta manera, no deixeu escapar l'oportunitat d'incorporar a la vostra dieta el cogombre, un autèntic 'superaliment' recomanat per moltíssims experts en dietètica i nutrició. A més a més, és ric i molt fresc, ideal per a l'estiu.