El municipi de Caldes de Mala?vella serà aquest diumenge l'escenari de la inauguració del nou Mercat Ecològic de la Selva, una iniciativa de la Fundació Emys amb el suport dels ajuntaments de Caldes i Riudellots que busca dinamitzar el sector agrícola de producció ecològica de la comarca i rodalia així com acostar els productes al consumidor final.

Fruit de l'acord, el mercat es farà a Caldes el primer i tercer diu?menge de cada mes, al Pati de Cal Ferrer de la Plaça, mentre que se celebrarà a Riudellots el segon i quart dissabte de mes, a la plaça de l'Ajuntament, de 9 del matí a dues del migdia, en tots els casos. De fet, la inauguració del mercat a Riudellots serà el pròxim 10 de maig. En paral·lel, i per dinamitzar aquest nou mercat, s'organitzaran xerrades, tallers i activitats per difondre els beneficis de l'agricultura ecològica i la importància d'una alimentació saludable.

Així, els actes començaran demà amb un acte protocol·lari a Caldes amb la presència dels dos alcaldes, Salvador Balliu (Caldes) i Montserrat Roura (Riudellots), a banda del director tècnic de la Fundació Emys, Marc Vilahur, entre altres autoritats municipals.