L'equip de govern de Tossa de Mar (TU i PSC) ha signat un conveni amb la propietat d'uns terrenys ubicats al costat de la platja de la Mar Menuda per tal que els centres de submarinisme de la població els puguin utilitzar per descarregar els submarinistes i tots els equips professionals de busseig que precisin. A més, la propietat de l'Hotel Mar Menuda també ha cedit un espai perquè els submarinistes es puguin canviar de roba, han informat fonts municipals.

D'aquesta manera, s'evita que els submarinistes ocupin part del passeig quan arriben i es canvien de roba i, alhora, fa més ràpida l'entrada al mar ja que des d'aquests nous terrenys es dirigeixen directament a l'aigua pels canals ja indicats per a ells, minimitzant la molèstia a la resta d'usuaris de la platja, han apuntat les fonts.

L'alcaldessa de Tossa, Gisela Saladich, explica que "amb aquest acord aconseguim una millor imatge del municipi i, alhora, evitem molèsties a la resta d'usuaris de la platja". I ha afegit que "encara hem de millorar aspectes de la senyalització, però ja hem aconseguit que no ocupin part del passeig ni es canviïn de roba a l'entrada de la platja". La localitat disposa de cinc centres professionals de submarinisme.