La interconnexió d'aigua de Vidreres amb Caldes de Malavella ha subministrat, en els primers 19 dies de funcionament, un total de 13.462 metres cúbics cap a les urbanitzacions de Vidreres, segons han concretat fonts de les empreses Rec Madral i Riera de Cabanyes, que són les que s'encarreguen del subministrament a les urbanitzacions del municipi. Quant als treballs per realitzar la connexió, l'Ajuntament de Vidreres ha aportat uns 24.000 euros, mentre que les dues empreses hi han invertit 30.000 euros més que, de moment, assumeixen les companyies. En tot cas, encara s'estan acabant les darreres tasques per assegurar la infraestructura.

La interconnexió ha de solucionar els problemes de subministrament que han patit durant anys, però sobretot aquest estiu, les urbanitzacions vidrerenques de la Goba, Puig Ventós, Aiguaviva Park i Terrafortuna. Uns talls que van aixecar les crítiques més ?enèrgiques dels veïns d'aquests nuclis.

La solució, finalment, ha passat per fer la connexió amb la canonada que abasteix d'aigua el municipi de Caldes de Malavella, i que ve de l'embassament del Pasteral. La interconnexió s'ha fet en ?terreny municipal de Llagostera, que és on coincideixen les canonades dels pous que abasteixen les urbanitzacions de Vidreres amb la que es dirigeix cap a Caldes.

Així, fins aquest dimarts, el total d'aigua que ha anat cap a les urbanitzacions ha estat de 13.462 metres cúbics. Fonts de les empreses han concretat que a partir del dilluns de la setmana que ve, amb l'inici del curs escolar, baixarà l'aigua que es consumeix en les urbanitzacions.