La Diputació de Girona es farà càrrec de la redacció del projecte de carril bici i senderisme «Rimavisi». Es tracta d'una iniciativa sorgida dels centres educatius de Riudarenes, Maçanet, Vidreres i Sils (d'aquí l'acrònim Rimavisi) que pretén unir els centres educatius d'aquests municipis a través d'un carril bici i senderisme d'uns 65 quilòmetres de circuit.

El passat 10 de novembre, el grup impulsor del projecte es va reunir amb el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, i el president del Consorci de les Vies Verdes, Albert Gómez amb la presència dels alcaldes implicats, els representants dels equips directius dels centres i les AMPA així com el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu.

Allà van exposar el projecte per aconseguir el suport, gairebé indispensable, de la Diputació. Allà, Vila es va comprometre a tirar endavant aquest projecte amb la col·laboració de tots els implicats. D'aquesta manera, la previsió és que amb l'inici del nou any els tècnics de l'ens provincial comencin amb la redacció del «Rimavisi».