La Fira de Sant Antoni d'Anglès us espera carregada d'actes

La XXI Fira de Sant Antoni se celebrarà els dies 15,16 i 17 de gener i, enguany la placa de cava es dedicarà a l'ermita de Santa Bàrbara

14.01.2016 | 07:18
La Fira de Sant Antoni d'Anglès us espera carregada d'actes

Des de l'any 1994, Anglès realitza la Fira de Sant Antoni, una fira que combina actes tradicionals, com la benedicció dels animals, amb actes més moderns, com les mostres de vehicles i tractors.

Aquest any, la Fira de Sant Antoni començarà amb la inauguració de l'exposició "Mirades" de Núria Faig i amb la presentació de la placa de cava, dedicada a l'ermita de Santa Bàrbara.

El dissabte 16 es podrà gaudir de l'exposició de bestiar a les granges de la contrada, de la XII Trobada de plaques de cava, de la visita al Vapor de la Burés o de la benedicció dels cavalls de la XII Gran Cavallada Cowboys de la Selva, per exemple.

Pel que fa al diumenge 17, alguns dels actes que es faran són una concentració de vehicles, una exhibició de balls country i un mercat de parades Custom i de recanvis. El comiat de la Fira de Sant Antoni 2016 serà a càrrec del "Tut de la Burés".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema