Un motorista ha resultat ferit crític en un accident que ha tingut lloc aquest dissabte a la tarda a Blanes (Selva). Segons els Bombers de la Generalitat, el sinistre ha passat a les 15.25 hores al quilòmetre 6 de la carretera GI-682. El conductor de la moto, l'únic implicat en l'accident, ha resultat ferit molt greu en sortir de la via per causes que es desconeixen. L'home, de 53 anys i veí de Blanes, ha estat traslladat en un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. En el sinistre també hi han treballat dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM.

Des de l´Ajuntament de Blanes assenyalen que el ferit és un veí d´aquesta localitat de 53 anys. El sinistre ha tingut lloc quan faltaven pocs minuts per dos quarts de quatre de la tarda a la carretera d´accés a la Costa Brava, a la GI-682, entre Blanes i Lloret de Mar, a l´entrada del barri Residencial Blanes.

Per causes que encara es desconeixen, el conductor ha topat contra un guarda-rail que hi ha a la rotonda d´accés cap a Residencial Blanes. En aquell moment no plovia en aquest indret i tampoc es té constància que hi hagi altres vehicles motoritzats implicats en el sinistre. Els primers en poder socórrer la víctima han estat els efectius d´un camió dels Bombers de la Generalitat que circulaven per la carretera. En total, en aquest accident hi han treballat cinc unitats de la Policia Local de Blanes, tres ambulància i dos dotacions dels Bombers. Fins al lloc també s´hi ha desplaçat un helicòpter medicalitzat del SEM que ha traslladat la víctima, amb ferides greus i pronòstic reservat, a l´Hospital de la Vall d´Hebron.

A causa de l´accident, la Policia Local de Blanes ha tallat la carretera i s´ha anat donant pas alternatiu als vehicles que circulaven per la via. Un fet que ha ocasionat retencions i llargues cues en els dos sentits de la marxa.