L'Ajuntament d'Hostalric ha donat llum verda al nou Pla Local de Joventut 2016-2019, que comptarà amb un pressupost total de 17.122 euros. Segons va informar ahir el consistori a través d'un comunicat, també s'ha sol·licitat una subvenció d'11.533,15 euros a la Generalitat per finançar part de les despeses que es generin.

Entre les accions previstes al pla hi ha: l'oferta de packs culturals, el Concurs literari juvenil Selva Sud, classes d'aprenentatge d'anglès, formació digital, formació en el lleure, la Brigada jove d'estiu, la Brigada jove d'hivern, reforç escolar, tallers de cuina, la Cursa crema torrons i sortides esportives.

«El pla s'estructura en el projecte Tots junts que recull diferents àmbits com cultura i oci, cohesió social, educació i formació, treball i salut» explicava l'Ajuntament qui assegurava que aquest projecte busca crear vincles de treball amb els joves del municipi (joves amb franges compreses entre els 12 i 35 anys) per tal de «tirar endavant estratègies que cobreixin les seves necessitats» i continuar treballant en els eixos de Formació i Ocupació de tal manera, que «millorin l'ocupació i l'accés al món laboral dels joves».