Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir tres joves alemanys per violar una turista de 19 anys - i nacionalitat desconeguda- en un hotel de Lloret de Mar. L'agressió sexual va tenir lloc la nit d'aquest dimarts a dimecres, pels voltants de les dues de la matinada. Els joves van abusar conjuntament de la víctima en una habitació de l'hotel Planas, situat al centre del municipi selvatà.

L'agressió sexual va tenir lloc pels voltants de les dues de la matinada. Segons va avançar el 3/24, els tres joves van violar la turista, que té 19 anys, en una de les habitacions.

Tot i que ahir es coneixien encara pocs detalls d'aquesta agressió sexual, se sabia que els detinguts són de procedència marroquina, dos d'ells tenen 24 anys i l'altre 25, són alemanys i passaven uns dies de vacances a la localitat selvatana.

Després de l'atac, la víctima es va dirigir a l'Hospital Comarcal de Blanes, on els metges li van fer un reconeixement mèdic i després va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra.

La policia va obrir llavors una investigació i va poder detenir els tres sospitosos poques hores més tard, pels voltants de les sis de la tarda del dimecres, 16 d'agost. La policia els acusa d'un delicte d'agressió sexual.

Els tres turistes detinguts es trobaven ahir a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Blanes i passaran avui a disposició judicial.

Quatre nits després del crim

Aquesta violació va tenir lloc pocs dies després que Lloret de Mar visques la mort d'un turista italià de 22 anys a l'interior de la discoteca St. Trop'. El crim va tenir lloc la matinada del dissabte 12 d'agost. Aquests dos successos enterboleixen la campanya que, a inicis d'estiu, va impulsar l'ajuntament per promoure la convivència entre residents i turistes en una localitat on conviuen més d'un centenar de nacionalitats.