El vicepresident de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i l'alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, van inaugurar el dissabte la primera Fira Mediambiental del Montseny, Ecovita. També hi van assistir l'alcalde de Massanes, Joan Pou, l'alcalde de Cardadeu, Enric Olivé i el regidor de Medi Ambient del municipi, Patrici Cros.

Ecovita és la primera edició de la fira Mediambiental del Montseny i va celebrar-se el passat cap de setmana. Té com a objectiu principal involucrar les poblacions d'aquesta àrea geogràfica a Riells i Viabrea. Els visitants van poder interactuar amb els productors de proximitat i conèixer l'àmplia oferta de productes de Km o del Montseny i rodalies.

La fira neix amb la voluntat de celebrar-se anualment i, enguany, s'ha posat el focus en les energies netes. La fira ecològica de Riells i Viabrea, és un focus d'atracció òptim per a l'activació econòmica que ha comptat amb diverses activitats: degustacions i presentació de productes de proximitat, representacions del procés de les energies netes, empreses energètiques, cotxes elèctrics, conferències i tallers, curses i teatre. El que pretén és fer difusió del sector mediambiental i posar-lo a l'abast del màxim nombre de persones.