Una persona va morir i tres més van resultar ferides en un accident de trànsit que es va produir ahir al matí a l´Eix Transversal (C-25) dins el terme municipal d´Espinelves. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, per causes que s´estan investigant, es va produir una col·lisió entre una furgoneta, un camió i un cotxe al punt quilomètric 202, a l´atura del coll de Revell. L´avís es va produir al voltant de tres quarts de vuit del matí.

Com a conseqüència del xoc, el copilot de la furgoneta va morir. Es tracta de J. V. S., un veí de Ripoll de 43 anys i nacionalitat espanyola. En l´accident també van resultar ferides tres persones, dues d´elles de gravetat i una altra de caràcter lleu. En el cas dels dos ferits greus, van ser traslladats pel Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM) a l´hospital Universitari de Vic, mentre l´altra persona va resultar ferida lleu i va ser donada d´alta in situ.

El xoc va obligar a tallar la via en el punt de l´accident en direcció a Girona i, mentre es duien a terme les tasques de rescat, es van fer desviaments per la GI-544 i la GI-543. La circulació es va restablir cap a dos quarts de dotze del matí. Fins al lloc dels fets s´hi van desplaçar sis patrulles dels Mossos d´Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del SEM.

Aquest és el quart accident mortal d´aquest 2018 i el segon en només 24 hores de diferència. Hores després d´aquest sinistre se´n va produir un altre a la Jonquera amb una mort (més informació a la pàgina 15).

Els anteriors sinistres es van produir la matinada de dimarts a dimecres a l´N-II , també a la Jonquera, amb un jove mort; el passat 10 de gener un veí de les Planes de 41 anys va morir en un xoc al túnel de Bracons i pocs dies després una dona de 66 anys va perdre la vida en una col·lisió a la carretera N-260 a Llançà.

.