Dos testimonis que van estar de 'botellón' la tarda del dia 24 de gener de 2009 amb el 'Cuco', l'únic condemnat pel cas Marta del Castillo, l'han deixat sense coartada entre les 20.30 i les 22.00 hores del dia dels fets.

Durant la desena sessió del judici per la desaparició i el presumpte assassinat de la jove, un testimoni, company d'institut de Francisco Javier García Marín, ha relatat que el dia 24 de gener va estar amb ell entre les 19.45 i les 20.30 hores fent 'botellón 'al voltant del pavelló d'esports de San Pablo, encara que ha precisat que en un moment donat l'ampolla es va trencar, de manera que únicament van poder beure una copa cada un.

Aquest testimoni, que ha indicat que el 'Cuco' va arribar al lloc amb bicicleta, ha subratllat que "el va perdre de vista" sobre les 20.30 hores, quan, segons ha dit, "va marxar amb una amiga" en direcció cap a Luis Montoto, tot i que "no va precisar on anava". Aquest testimoni ha assegurat que, en la seva declaració davant la Policia, els agents li van insistir que canviés les hores en què va estar amb el 'Cuco'.

Un altre testimoni ha assenyalat que el 'Cuco' va arribar sobre les 22.00 hores, també en bicicleta, a la zona on es trobava amb els seus amics fent 'botellón', al parc de la Gran Via, entre San Pablo i Santa Clara. Al lloc hi va arribar "una mica borratxo", ha afegit, indicant que cap a les 00.00 hores se'n va anar d'allí i el llavors menor li va dir que anava a la Macarena, on havia quedat amb uns amics.

Aquest jove ha informat, així mateix, que amb anterioritat al dia 24 de gener, Francisco Javier García Marín li va ensenyar en alguna ocasió una navalla "de color marró fosc i d'uns deu centímetres de llarg".