Bruixes, homes llop i canvis de temps són els protagonistes de les noves extensions del videojoc de creació de personatges i simulació de vida "Los Sims 3": "Criatures Sobrenaturals" i "Las Cuatro Estaciones".

El primer va arribar a les botigues el passat dia 6, mentre que el segon encara no té data d'estrena, segons el productor de "Los Sims 3", Graham Nardone, que va presentar els dos títols a la sala Houdini de Madrid.

Després de descriure la màgia, els encanteris i els homes llop de la recentment estrenada extensió "Los Sims, Criaturas Sobrenaturals" Nardone va aprofitar per fer un petit avançament de "Las", que arribarà a les botigues en pocs mesos.

"Amb 'Los Sims 3, Las Cuatro Estaciones' hem volgut canviar moltes de les coses que vam veure prèviament a l'extensió del mateix nom per als Sims 2", va dir Nardone.

Ell mateix va avançar algunes novetats, com noves activitats a cada estació. Es podrà portar a l'interior l'ambient de l'exterior i els "sims" es vestiran amb noves peces segons la temporada.