Els millors plans per aquest cap de setmana a les comarques gironines

Et presentem un recull de les millors propostes per gaudir del temps lliure

cds

cds / DdG

Redacció

Les comarques gironines presenten un bon ventall de propostes per sortir de casa aquest cap de setmana. N'hem fet una selecció per a tu.

Els animals centren la fira de la terra · Diumenge 12 · Caldes de Malavella, Espai Firal

Els animals són els protagonistes indiscutibles de la Fira de la Terra 2023, que es farà aquest diumenge, a l’espai firal de Caldes de Malavella. La programació acull competicions canines i eqüestres, presentacions, exhibicions i, fins i tot, una passarel·la de gossos per adoptar. També hi haurà activitats infantils, caminades i activitats culturals. Algunes de les iniciatives destinaran els beneficis a associacions locals de protecció dels animals. La Fira de la Terra és una iniciativa de l’Ajuntament de Caldes de Malavella que compta amb el suport de la Diputació de Girona, el Consell Esportiu de la Selva i amb la col·laboració d’empreses, entitats i associacions locals.

Fira de la terra

Fira de la terra / La Selva Turisme

«Vides de gos» a La Planeta · Dissabte 11 a les 20:00h · Girona, Sala La Planeta

Una lectura dramatitzada que ens dóna a conèixer la vessant com a escriptora i narradora de Marta Angelat, actriu i directora de llarga i reconeguda trajectòria, amb el seu primer text.

Marta Angelat a "Vides de gos"

Marta Angelat a "Vides de gos" / DdG

Vic Moliner vola en solitari · Dissabte 11 a les 20:00h · Banyoles, Auditori de l’Ateneu

Després d’una àmplia trajectòria i d’acompanyar multitud de projectes musicals, el baixista, contrabaixista, productor i creador inquiet banyolí Vic Moliner presenta la seva proposta més íntima i personal.

Vic Moliner

Vic Moliner / DDG

Slam poètic a l’Estació · Dissabte 11 a les 12:00h · Girona, L’Estació Espai Jove

Al primer Slam Poètic de L’Estació, les participants tindran 3 minuts per defensar un text propi només amb la seva veu i el seu cos i serà el públic qui decideixi. Amb la participació de: Krusta$i, Helena Soldevilla, Marina Capitán, Lídia Boix, Daura Mangara, Linette Mensen, Crida, Robert Chirian.

El cantant de rap i poeta Daura Mangara, fotografiat a l’Estany de Banyoles.  Pere Duran/Nord Media

El cantant de rap i poeta Daura Mangara, fotografiat a l’Estany de Banyoles. Pere Duran/Nord Media / Pere Duran

Live choir a la Sitja · Diumenge 12 a les 19:00h · Fornells de la Selva, Teatre La Sitja

El Black Music Festival porta fins a Fornells de la Selva la primera proposta professional de gòspel-funk del nostre territori. Un directe imparable, de la mà d’una banda composta per referents de l’escena estatal que proposen una atrevida fusió de blues, soul i funky afroamericà.

Live Choir

Live Choir / Marcel Asso Ministral

«La Història del Zoo» · Diumenge 12 a les 18:00h · Olot, teatre Els Catòlics

Dos estranys topen una tarda a Central Park, Nova York. Peter és un home de classe mitjana alta, casat, amb dues filles; un executiu en una editorial, reservat i mesurat, que mai no ha trencat les regles. Per la seva banda, Jerry és un home solitari, de moltes paraules, caòtic i desesperat. 

La història del zoo

La història del zoo / DDG