El dissabte 12 i el diumenge 13, a Bàscara podreu gaudir d'una agenda plena d'activitats. A continuació, especifiquem les dates, horaris i llocs de les fires i mercats perquè no us perdeu cap detall:

32è Mercat dels Tortells: Es portarà a terme el diumenge 13, de les 9 del matí a les 8 del vespre, a la plaça Major i al passeig de la Muralla. Es podran comprar deliciosos tortells de molts tipus i altres productes d'alimentació, d'herboristeria, de decoració...

2n Mercat del Pagès: Serà el dissabte 12 i el diumenge 13, de les 10 del matí a les 3 de la tarda i de 2/4 de 5 de la tarda a les 8 del vespre, a la plaça Major.

1a Fira d'Artesania Creativa: Es farà el diumenge 13, de les 10 del matí a les 8 del vespre, a la plaça de l'Església i, hi haurà tallers per als més petits de la casa.

Mercat Setmanal: Es realitzarà el diumenge 13, de les 9 del matí a les 2 de la tarda, a l'entrada del nucli antic i, s'hi podrà trobar qualsevol tipus de producte (fruites i verdures, roba, paraments de la llar...).

Ensinistrament caní Agility: Es durà a terme el diumenge de 12 a 2/4 de 2 del migdia, al Paller d'en Xirau.

Espectacle familiar El Pot Petit: S'acomplirà el diumenge a 2/4 de 5 de la tarda, a la plaça de l'Església.