19 de gener de 2018
19.01.2018

Detinguts dos homes a la Jonquera per robar en cinc vehicles estacionats

El mateix dia els Mossos d'Esquadra van detenir un altre sospitós per tràfic de drogues al poble

19.01.2018 | 08:55

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 16 de gener a la Jonquera dos homes com a presumptes autors de cinc delictes de robatori amb força a l'interior dels vehicles i un delicte de danys. Els arrestats són dos homes de 21 i 30 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili a la Jonquera.

La matinada del 28 de novembre del 2017 els mossos de la comissaria de la Jonquera van tenir coneixement que s'havien produït quatre robatoris amb força a l'interior de turismes estacionats a la via pública.

Tots els vehicles, que estaven aparcats en una zona comercial, tenien una finestra trencada i l'interior remenat. Els propietaris van denunciar la sostracció dels seus objectes personals tals com documentació, roba, monedes i ulleres de sol, entre altres.

El passat 11 de gener es va cometre un altre robatori amb força a l'interior d'un vehicle. En aquest cas, van trobar la porta de l'acompanyant forçada i van regirar l'interior, causant diversos danys.

Arran d'aquests fets es va iniciar una investigació que va concloure el passat dimarts amb la detenció de dues persones com a presumptes autors dels cinc robatoris. Els detinguts, a qui els consten nombrosos antecedents, van passar el dia 17 de gener a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Tràfic de drogues

El mateix dia, en un altra actuació policial, es va detenir un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la Jonquera, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. En la mateixa actuació policial els agents van denunciar administrativament un jove per tinença il·lícita d'estupefaents.

Una investigació de diversos mesos va determinar que, en un domicili del centre de la Jonquera s'hi estaria realitzant la compravenda de substàncies estupefaents i es va poder detenir un dels seus distribuïdors. El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, va passar el 17 de gener a disposició del Jutjat de Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook