31 de gener de 2018
31.01.2018

Nit d'oci alternatiu per als joves de Roses

Cada quinze dies s'organitzarà una jornada nocturna d'activitats diverses

31.01.2018 | 13:51
Una activitat celebrada a la primera nit

Roses ha organitzat una iniciativa d'oci nocturn alternatiu per als joves. Cada quinze dies hi haurà una nit amb múltiples activitats, des de gimcanes a campionats de jocs de taula o videojocs.

"L'Altra Nit" és el nom de la iniciativa englobada dins el programa de dinamització del local juvenil municipal de Roses (CAR) que porta a terme l'empresa Llegendària Lleure.

La iniciativa, que tindrà una periodicitat habitualment quinzenal, s´estendrà des del mes de gener fins al mes de juny, amb un total de tretze activitats singulars programades en aquesta primera etapa: gimcanes, campionats de jocs de taula i videojocs, trobades i passejades temàtiques, tallers originals o cinefòrums son algunes de les activitats que ja s´hi estan programant i portant a terme.

La primera d´elles, que tingué lloc el passat dissabte, va comptar amb una molt bona participació de joves que van poder gaudir de les activitats d´una nit temàtica destinada a la sèrie d´èxit "Stranger Things" i a la dècada que la va inspirar: taller de gofres, videojocs arcade, música dels 80 i cinefòrum amb la pel·lícula "Stand by me".

Per al proper dissabte, 3 de febrer, i continuant amb la temàtica de la sèrie, L´Altra Nit ofereix una gimcana noctura "La Roses de l´inrevés".

Totes les activitats són gratuïtes i adreçades genèricament a joves d´entre 14 i 25 anys, tot i que algunes es dirigeixen a franges d´edat concretes depenent de la seva naturalesa i contingut.

"L´Altra Nit" pretén satisfer la necessitat dels joves de Roses de disposar de diferents alternatives d´oci nocturn a fi de completar, millorar i modificar, l´oferta que habitualment i tradicionalment se´ls hi adreça, adequant-la a paràmetres enriquidors des del punt de vista social, educatiu, cultural i participatiu, ha destacat l'Ajuntament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema