09 de març de 2018
09.03.2018

Figueres tanca un conveni de tres anys amb l'Acústica

09.03.2018 | 13:46
Marta Felip i Xavi Pascual durant la signatura del conveni

El certamen, que va reunir 100.000 espectadors l'any passat, va generar l'any passat un impacte econòmic de 2,3 MEUR

L'Ajuntament de Figueres i el Festival Acústica han signat un conveni de tres anys per "blindar" el certamen i garantir que es continuï celebrant a la ciutat. L'acord és fruit del Pla Estratègic aprovar recentment pel consistori i que estableix quines han de ser les apostes culturals i les subvencions que se'ls atorgaran a tres anys vista.

El document posa punt i final a la incertesa que generava la possibilitat que es convoqués un concurs públic per definir quins festivals s'havien de programar i també en beneficiarà d'altres, com el Festival Còmic o l'Agitart. També dona "estabilitat" al promotor, Xavi Pascual, per fer les contractacions dels artistes i programar un dels establiments més destacats del panorama musical del país.

També un dels més "rendibles" de Figueres. I és que, segons l'estudi realitzat en el marc de la darrera edició, va generar un impacte econòmic de 2,3 MEUR, 1,6 dels quals van repercutir directament a la ciutat. El festival, que també inclou l'Acustiqueta per a nens, va reunir 100.000 espectadors l'any passat.
Text

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook