05 de maig de 2018
05.05.2018

S'atrinxera amb un rifle en una casa de Cadaqués i amenaça de matar-se

Els Mossos i la Policia Local eviten que es tregui la vida agafant-li l'arma i immobilitzant-lo. Abans havia conduït de forma temerària pel poble

05.05.2018 | 13:47

Els Mossos d'Esquadra i Policia Local de Cadaqués van evitar que un home es tragués la vida. L'home es va atrinxerar al seu domicili amb un rifle i amenaçava de matar-se. Els agents el van poder immobilitzar i li van treure l'arma. L'home va ser traslladat a l'hospital de Figueres per part dels Serveis d'Emergències Mèdiques, on van avaluar-li l'estat de salut.

Els fets es remunten al passat 27 d'abril quan agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses, conjuntament amb la Policia Local de Cadaqués, van dur a terme un ampli dispositiu per evitar que un home es tragués la vida amb un rifle de caça.

Aquell mateix matí, els Mossos de la comissaria de Roses van rebre l'avís de la Policia Local de Cadaqués, ja que hi havia un home que conduïa un turisme de forma temerària pel poble. L'home, que estava en parador desconegut del seu domicili des de feia tres dies, portava una escopeta de caça.

Davant l'avís, els Mossos es van dirigir al municipi per tal de fer recerca, i el van localitzar circulant pel carrer Figueres. Els agents el van requerir per tal que s'aturés, però el conductor, i únic ocupant del vehicle, va fer cas omís a les seves indicacions. Poc després l'home va estacionar uns metres més avall, va baixar del cotxe amb un rifle a la mà i va entrar dins un domicili. Diverses patrulles de mossos i policies locals van desplegar un ampli dispositiu a l'exterior de l'immoble, i van intentar que l'home desistís de la seva actitud, sense èxit.

Alguns dels agents van poder entrar a la casa, i un cop dins van veure com l'home, que s'havia atrinxerat a la cuina, continuava cridant que es trauria la vida. En un moment de descuit, quan pretenia bloquejar la porta de la cuina amb un pal d'escombra, diversos efectius la van obrir, van agafar-li l'arma, el van immobilitzar i van evitar que es lesionés. L'home va ser traslladat a l'hospital.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook