Un xoc de tres vehicles a Torroella de Fluvià ha acabat amb sis ferits, dos d'ells menors d'edat.

Cinc han resultat afectats de poca gravetat i un de lleu. A causa del succés s'ha fet pas alternatiu a la C-31 durant més de dues hores.

L'accident de trànsitaccident de trànsit ha tingut lloc pels volts d'un quart d'una de la matinada, a l'altura del quilòmetre 370 de la C-31, via que uneix Verges amb Figueres.

En el succés s'hi han vist implicats dos turismes i una furgoneta. Dos dels vehicles han topat frontalment i l'altre de retruc.

A causa del sinistre viari s'han activitat fins a sis ambulàncies del SEM, quatre dotacions dels Bombers i tres patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Els Bombers han hagut de rescatar un dels ferits que ha quedat atrapat al vehicle. En total, hi ha hagut sis ferits, cinc d'ells de caràcter poc greu i un de lleu. Entre els afectats de poca gravetat, hi ha dos menors d'edat. Tots ells han estat evacuats a l'hospital Trueta de Girona en ambulàncies.

Com a conseqüència del xoc i el gran desplegament dels serveis d'emergències, la C-31 ha tingut pas alternatiu durant més de dues hores, segons el Servei Català de Trànsit. El trànsit s'ha donat per normalitzat pels volts de les tres de la matinada.