13 de novembre de 2018
13.11.2018
Diari de Girona

Garrigàs estrena el parc infantil que han dissenyat els nens

L'espai, a la plaça Doctor Bou, compta amb un rocòdrom i jocs tradicionals dibuixats al terra de cautxú

13.11.2018 | 00:35
El parc infantil de Garrigàs dissenyat pels nens.

L'Ajuntament de Garrigàs ha estrenat el nou parc infantil dissenyat per la mainada del poble durant un procés participatiu. L'espai està situat a la plaça Doctor Bou.

A l'espai s'ha col·locat paviment de cautxú, s'ha instal·lat un nou rocòdrom, s'han arranjat els elements de joc restants i s'ha tancat el perímetre de la plaça amb la instal·lació d'un tancat de fusta.

El terra del parc s'ha convertit també en un espai de joc. S'hi ha dibuixat, per exemple, una tradicional xerranca o un tres en ratlla.

L'alcaldessa, Pilar Bosch, ha destacat que estan molt satisfets de poder fer realitat la proposta que van escollir els més petits del poble.

En el marc d'aquest projecte de millora integral de les zones infantils del municipi, també s'ha col·locat cautxú a la zona infantil del carrer de la Costa i s'ha tancat el perímetre del parc infantil del centre cívic per millorar-ne la seguretat.

Durant la inauguració, en Jan, un dels nens que van participar en el procés, va ser l'encarregat de tallar la cinta i obrir a tothom l'espai infantil.

El projecte ha estat finançat per la Diputació de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit