L'Ajuntament de Garrigàs ha estrenat el nou parc infantil dissenyat per la mainada del poble durant un procés participatiu. L'espai està situat a la plaça Doctor Bou.

A l'espai s'ha col·locat paviment de cautxú, s'ha instal·lat un nou rocòdrom, s'han arranjat els elements de joc restants i s'ha tancat el perímetre de la plaça amb la instal·lació d'un tancat de fusta.

El terra del parc s'ha convertit també en un espai de joc. S'hi ha dibuixat, per exemple, una tradicional xerranca o un tres en ratlla.

L'alcaldessa, Pilar Bosch, ha destacat que estan molt satisfets de poder fer realitat la proposta que van escollir els més petits del poble.

En el marc d'aquest projecte de millora integral de les zones infantils del municipi, també s'ha col·locat cautxú a la zona infantil del carrer de la Costa i s'ha tancat el perímetre del parc infantil del centre cívic per millorar-ne la seguretat.

Durant la inauguració, en Jan, un dels nens que van participar en el procés, va ser l'encarregat de tallar la cinta i obrir a tothom l'espai infantil.

El projecte ha estat finançat per la Diputació de Girona.