L'Escala disposa d'un nou parc infantil. L'espai està situat al solar que hi ha entre l'escola l'Esculapi i la llar d'infants municipal Ballmanetes, i es va inaugurar oficialment aquest divendres passat. Es tracta d'un espai pensat especialment per a nens i nenes d'entre 5 i 12 anys.

El parc s'ha condicionat amb diferents jocs, com un rocòdrom i un tobogan de grans dimensions, entre d'altres atraccions que combinen l'oci i l'activitat física. L'horari d'obertura previst inicialment és de 8 del matí a vuit del vespre, a l'hivern, i fins les 22 h, a l'estiu.

Aquesta és una actuació que va sorgir dels anteriors pressupostos participatius, arran d'una proposta que van fer els alumnes de l'escola l'Esculapi. L'estrena es va fer coincidir divendres amb una xocolatada solidària organitzada per les AMPAs dels diferents centres escolars de l'Escala, a benefici de la lluita contra el càncer infantil. Darrerament, també s'ha estrenat el circuit de pumptrack per a bicicletes, patins i patinets, que s'ha construït al camp dels Pilans.