L'alcalde i candidat de Junts per Figueres, Jordi Masquef, ha donat a conèixer sis noves incorporacions a la llista de Junts per Figueres amb les quals aposta per la promoció econòmica.

L'economista i comerciant Manel Rodriguez, l'executiva de compres Chantal Olivé, l'empleat de banca jubilat Ramon Pastoret, la farmacèutica Carme Martínez, l'empresari Miquel Roura i l'empresari informàtic Albert Alemany s'integraran a la llista en diferents posicions que encara no s'han concretat.

La formació assegura que són candidats dins l'àmbit de la promoció econòmica, el comerç, el turisme i el teixit empresarial.

Segons Masquef, la promoció econòmica serà un dels eixos del programa electoral de Junts per Figueres «i per això he incorporat a la candidatura un equip de sis persones solvents i amb experiència en l'àmbit de l'empresa, el comerç i la dinamització econòmica i que han decidit implicar-se i treballar en el futur de la ciutat».

Destí turístic

Per l'alcalde de Figueres i candidat, «si volem una ciutat on s'hi visqui bé i la gent s'hi guanyi bé la vida, és estratègica una aposta contundent per la promoció econòmica per a aquests propers quatre anys».

D'altra banda, considera que la ciutat necessita reforçar i amplificar el seu model com a destí turístic i cultural centrat en els serveis i el comerç.