L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha adjudicat les obres d'adequació de la primera planta del Centre de Serveis d'Empuriabrava, que donaran per acabat un edifici que es va estrenar el 2010. Les obres s'han adjudicat per 230.553,40 euros i serviran per adequar un auditori. Tenen un termini d'execució de sis mesos. L'Ajuntament ha adjudicat l'obra a l'empresa Excavaciones Ampurdan 2000 S.L per un preu inferior al de licitació.

Els treballs que ara es porten a terme consistiran a acabar la primera planta amb tots els serveis i mobiliaris. L'Ajuntament té previst que es converteixi en una sala polivalent amb una capacitat per a unes 120 persones.

Si les obres compleixen els terminis es podria disposar de la sala per a diferents tipus d'actes aquest any.

Un edifici singular

L'edifici de serveis d'una arquitectura singular es va acabar el 2010 amb un cost de més d'un milió d'euros i molts entrebancs per finançar-se.

Es va projectar en un punt estratègic a peu de la C-260 i de l'entrada de la marina d'Empuriabrava. El 2007 van començar els treballs d'enderroc de l'edificació anterior. Es tractava d'un dels primers edificis construïts a Empuriabrava, el 1969, i que acollia la seu de la Policia Local.

Únicament es va posar en servei la planta baixa i es va traslladar de nou la Policia Local després d'un temps en mòduls prefabricats. Més tard s'hi va ubicar l'oficina de turisme i els serveis socials a la segona planta.

El projecte inicial preveia dos edificis connectats per una passera però l'Ajuntament el va descartar.