El projecteTots Dansen portarà les coregorafies d'Inés Boza a dos-cents escolars de l'Alt Empordà. El projecte vol apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove. El proper 30 d'abril culminarà amb l'espectacle «Som el que som» al Teatre Municipal el Jardí de Figueres, on hi participaran 200 joves de la comarca.

El projecte és una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya dirigida a estudiants des de 1r a 4t d'ESO i 1r Batxillerat de diversos municipis catalans.

L'actual edició tindrà lloc a nou teatres de nou municipis membres de la Xarxa Transversal, i seran tres les propostes coreògrafiques que es duran a terme. A Figueres la coreògrafa Inés Boza adaptarà l'espectacle «Som el que som» per 150 joves de la comarca, el mateix espectacle que es podrà veure al Teatre Kursaal de Manresa, Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa i Teatre Municipal el Jardí de Figueres.

El passat 25 de gener un total de 200 alumnes acompanyats per 8 professors i professores dels centres van conèixer la proposta de la mà de Boza. I el proper 30 d'abril presentaran l'espectacle al Teatre Municipal el Jardí amb dues funcions: una al matí per a estudiants i una altra al vespre oberta al públic gratuïtament.

Els centres participants són l'Institut Alexandre Deulofeu i Institut Ramon Muntaner de Figueres i Institut Illa de Rodes de Roses.