11 de abril de 2019
11.04.2019
Diari de Girona

JxC l'Escala proposa una consulta sobre la circulació al nucli antic

El candidat Robert Bosch es va presentar en un acte amb la sala plena i la presència de l'expresident Artur Mas

11.04.2019 | 00:48
Artur Mas i Robert Bosch, durant l'acte a l'Escala.

Junts per Catalunya l'Escala va presentar dimarts en un acte el nou candidat, Robert Bosch, actualment regidor i per primer cop al capdavant de la candidatura. Durant la seva intervenció, el candidat va avançar algunes línies i propostes del programa electoral amb el qual es presenta en una candidatura «il·lusionant i compromesa, amb l'Escala i amb Catalunya».

Va avançar que proposa una consulta per redefinir la circulació al nucli antic.

És un dels temes que el grup posa sobre la taula juntament amb l'aparcament. L'actual govern ha restringit l'accés a primera línia de mar, a la platja i el port d'en Perris, després de la reforma i s'han eliminat aparcaments a diversos carrers. Des de Junts per l'Escala plantegen una consulta als veïns, comerciants i botiguers.

La seguretat ciutadana, l'atenció a la gent gran, la redacció del POUM, la recuperació de l'FP i el transport subvencionat són altres línies del programa. El grup concreta també que esperen construir un aparcament ampli a la plaça Nova i construir una residència integral i de dia.

L'acte va omplir la sala del restaurant El Molí, on se celebrava amb la participació de l'expresident de la Generalitat Artur Mas.

Bosch, de 29 anys, és advocat i regidor a l'Ajuntament des del novembre de 2015.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook