El PSC ha passat de vuit a deu regidors. Esperava superar la majoria absoluta?

Era difícil d'imaginar un resultat com el que hem obtingut. Confiàvem que el vot seria bo perquè ens semblava que havíem fet una bona feina, però un resultat com aquest es difícil d'augurar.

A què atribueix els resultats?

A la feina de l'últim mandat, l'equip i el projecte. La gent no ha volgut canviar i ha donat la confiança a l'equip de govern.

Avala la feina feta pel govern?

Sí, crec que és indubtable que avalen la feina que hem fet aquests quatre anys, en què vam fer alguna proposta i intervenció molt valenta, com el front marítim, que va generar una certa tensió en el seu moment.

Els deu regidors els permeten governar còmodament sense haver de buscar suports. Tot i això, hi haurà política de diàleg amb l'oposició?

La nostra voluntat és que malgrat aquest resultat tan contundent hi hagi mà estesa i consens. Hi ha voluntat d'escoltar tothom.

És dels pocs municipis on guanya el PSC a la província. A què es deu?

L'Escala és una població que políticament sol actuar amb molt de seny. En els últims 36 anys quasi no hi ha hagut fragmentació. Amb un govern fort podrem afrontar els reptes pels propers 25 anys.

I quins són aquests reptes?

El Pla General n'és un sens dubte. En Cultura ens cal un últim impuls així com en els serveis del municipi, quant a la gestió de l'aigua amb una nova depuradora i la recollida de residus.