Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous un jove francès de 20 anys que conduïa begut i que va provocar dos accidents a La Jonquera, el primer amb un motorista i el segon amb un turisme.

Una patrulla de Trànsit de Mossos va adreçar-se a un accident entre un turisme i una motocicleta a la Jonquera, però quan va arribar al lloc només hi va trobar la motocicleta que havia patit l'accident: l'altre vehicle que presumptament havia provocat el sinistre havia fugit del lloc.

Immediatament, els agents van iniciar la recerca del vehicle fugit. Poc després, una altra patrulla de la Jonquera es va trobar amb un altre accident a la N-II al punt quilomètric 779,9 en el qual havien col·lidit dos turismes. En arribar-hi, els mossos van comprovar que un dels vehicle implicats coincidia plenament amb la descripció del cotxe que s'estava buscant com a responsable del primer accident amb la moto.

El conductor del vehicle que havia provocat els dos accidents presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques. En la prova d'alcoholèmia va donar positiu, amb una taxa d'alcohol que superava el doble de la permesa. Els agents el van detenir i van immobilitzar el vehicle.

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 19 de juliol a disposició de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.