20 de setembre de 2019
20.09.2019
Diari de Girona

Troben 150 plantes de marihuana de més de dos metres d'alçària a Sant Mori

La Guàrdia Civil va destruir la plantació «in situ» per la dificultat d'accés i en busca els responsables

19.09.2019 | 23:48
Troben 150 plantes de marihuana de més de dos metres d'alçària a Sant Mori

La Guàrdia Civil ha localitzat una plantació de marihuana a Sant Mori on hi havia 150 plantes de gran alçària (més de 2 metres) i 450 quilos de pes. La investigació va començar fa un mes quan es van tenir sospites de l'existència de la plantació a la zona. Després de fer seguiments i vigilàncies, el 17 de setembre la van localitzar en una parcel·la del Camp de Fluvià-El Salitrar, en un espai de difícil accés. Un cop comptades les plantes que hi havia, la policia va descartar arrencar-les per les dificultats de treballar sobre el terreny.

La Guàrdia Civil va sol·licitar autorització judicial per poder destruir les plantes in situ. Un cop aconseguit el permís, membres del Grup Especial de Prevenció d'Incendis Forestals (GEPIF) i Agents Rurals de Girona van fer una crema controlada al mateix lloc on es trobava la plantació.

Un cop destruïda la plantació, es van instruir diligències i es van enviar al Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Figueres. La investigació continua oberta per localitzar els responsables de la plantació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook