Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, de 49 anys i nacionalitat italiana, a Portbou que va utilitzar un servei de paqueteria per transportar gairebé 20 quilos de marihuana i haixix. Els fets van passar el 2 d'octubre quan agents de la Unitat d'Investigació van tenir coneixement d'un possible cas de tràfic de drogues a través d'un servei de transport.

Cap a les dotze del migdia, els agents van fer un dispositiu al carrer Alcalde Cabré per confirmar les sospites. Durant la vigilància, van detectar un individu amb una actitud inquieta i vigilant. Poc després va arribar una furgoneta de repartiment que es va aturar al seu costat i va descarregar dues maletes de grans dimensions que l'home va intentar guardar ràpidament al portal d'un edifici. Efectius de paisà el van interceptar.

A dins hi havia 15 sacs de cabdells de marihuana i sis paquets d'haixix. A més, els agents li van trobar, dins d'un necesser, una gran quantitat de bitllets, un total de 7.950 francs suïssos. El detingut, que no té antecedents, va quedar en llibertat amb càrrecs.